A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ БОРОМЛЯНСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

Премія сільського голови

Дата: 29.05.2020 17:54
Кількість переглядів: 260

Досвід та практика суспільного життя свідчать про те, що наявність обдарованості та високого інтелектуального потенціалу нації - запорука найбільших успіхів у будь-якій сфері діяльності держави.

Із метою підтримки і стимулювання обдарованої молоді до подальших успіхів та досягнень у навчанні, спорті, науковій діяльності в Боромлянській об'єднаній територіальній громаді з 2020 року запроваджена Премія сільського голови для обдарованих дітей закладів загальної середньої освіти Боромлянської сільської ради в розмірі 1000 грн. Нагородження Премією здійснюється відповідно до Положення, затвердженого рішенням 44 сесії 8 скликання Боромлянської сільської ради від 20.03.2020, за підсумками навчального року на святі Останнього дзвоника.

У 2019/2020 навчальному році Премію сільського голови мала честь отримати Кириченко Альбіна, учениця 11 класу Боромлянського навчально-виховного комплексу: загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів - дошкільний навчальний заклад (опорний), призер ІІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформаційних технологій (учитель Савочка Анатолій Іванович).

Кракова Євгенія Анатоліївна, завідувач методичного кабінету

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень