A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ БОРОМЛЯНСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

Оголошено Всеукраїнський конкурс на кращу вправу з інтеграції медіаграмотності в освітній процес для учнів 7-8 класів

Дата: 12.01.2022 15:00
Кількість переглядів: 166

Академія української преси спільно з Міністерством освіти і науки України за підтримки Медійної програми в Україні, що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) і виконується міжнародною організацією Internews, оголошують Всеукраїнський конкурс на кращу вправу з інтеграції медіаграмотності в освітній процес для учнів 7-8 класів у межах усіх освітніх галузей, позаурочної та позашкільної діяльності.

Державний стандарт базової середньої освіти, який визначає вимоги до обов’язкових результатів навчання та компетентностей учнів, містить значний медіаосвітній потенціал. Задля його активізації, інтеграції кращих медіаосвітніх практик у освітній процес, вправи, що будуть надіслані на конкурс, мають розвивати медіаосвітні компетентності учнів у таких освітніх галузях:

  • мовно-літературній;
  • математичній;
  • громадянській та історичній;
  • природничій;
  • технологічній;
  • інформатичній;
  • соціальній та здоров’язбережувальній;
  • мистецькій;
  • освітній галузі “Фізична культура”.

Конкурс триватиме до 15 березня 2022 року. Результати будуть оприлюднені до 1 квітня на сайтах МОН, АУП, сторінці у Facebook та надіслані електронною поштою усім учасникам/учасницям конкурсу.

Кожен/кожна учасник/учасниця може надіслати не більше 3 матеріалів. Для участі у конкурсі необхідно завантажити та заповнити цю форму. До вказаного дедлайну її необхідно надіслати організаторам шляхом заповнення гугл-анкети.

Усі плани-конспекти вправ, що подані на конкурс та відповідають його вимогам, будуть розміщені на тулбоксі з уроками та вправами за посиланням, а їхні автори отримають сертифікати від МОН України та Академії української преси. П’ять переможців/переможниць конкурсу отримають дипломи І-го ступеня та авторський гонорар за розробку вправ, еквівалентний 130$.

Докладніше про конкурс – за посиланням

За матеріалами сайту Міністерства освіти і науки України


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень