A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ БОРОМЛЯНСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

Підсумки проведення обласного огляду-конкурсу на кращу організацію оздоровлення дітей улітку в закладах дошкільної освіти у 2021 році

Дата: 13.09.2021 15:26
Кількість переглядів: 172

Відповідно до наказу Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації від 18.05.2021 № 269-ОД «Про проведення обласного огляду-конкурсу на кращу організацію оздоровлення дітей улітку в закладах дошкільної освіти у 2021 році», з метою збереження та зміцнення фізичного здоров’я, забезпечення змістовного літнього відпочинку та оздоровлення дітей дошкільного віку в період з 02.09.2021 до 10.09.2021 було проведено обласний етап огляду-конкурсу на кращу організацію оздоровлення дітей улітку в закладах дошкільної освіти у 2021 році. Серед 25 закладів-учасників конкурсу був і комунальний дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) «Пролісок» Боромлянської сільської ради.

Наказом Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації затверджені списки переможців обласного огляду-конкурсу на кращу організацію оздоровлення дітей улітку в закладах дошкільної освіти у 2021 році. Почесне ІІ місце у номінації «Сільський заклад дошкільної освіти» посів комунальний дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) «Пролісок» Боромлянської сільської ради.

Вітаємо з перемогою! Пишаємося вашими досягненнями! Бажаємо творчого натхнення у подоланні наступних сходинок до вершин майстерності!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень