A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ БОРОМЛЯНСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

МОН і Мінветеранів рекомендують школам провести "Урок звитяги"

Дата: 06.05.2021 13:37
Кількість переглядів: 217

Міністерство освіти і науки спільно з Міністерством у справах ветеранів рекомендують провести у 5-11 класах «Урок звитяги», присвячений відомим постатям та героїзму борців за незалежність України у ХХ та ХХІ століттях. Тематичні заходи будуть проведені за ініціативою Міністерства у справах ветеранів.

«У травні відзначається низка важливих історичних та державотворчих дат, до яких пропонуємо провести національно-патріотичні бесіди та інші заходи з дітьми та молоддю.  Зокрема, йдеться про День пам’яті та примирення 8 травня, і День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 9 травня, встановлені Законом України «Про увічнення перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939-1945 років», – йдеться у матеріалах до уроків.

Заходи також можуть бути присвячені відомим постатям та героїзму борців за незалежність України у ХХ та ХХІ століттях.

Довідково

Проєкт «Урок звитяги» ініційований Міністерством у справах ветеранів України з залученням фахівців Міністерства освіти та науки України, Міністерства молоді та спорту України, Міністерства культури та інформаційної політики України, Інституту національної пам'яті України.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень