A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ БОРОМЛЯНСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

Підведено підсумки обласної краєзнавчої конференції учнівської молоді "Герої сучасності - серед нас"

Дата: 26.04.2021 13:23
Кількість переглядів: 221

Відповідно до Положення про соціально-освітній національно-патріотичний проєкт «Голос крові: ми – Українці!», затвердженого наказом Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації від 15.12.2016 № 651-ОД, зареєстрованого в Головному територіальному управлінні юстиції в Сумській області від 19 грудня 2016 року за № 73/1645, із метою виховання в дітей та учнівської молоді любові до Батьківщини, готовності до захисту її честі, гідності, суверенітету, шанобливого ставлення до героїчного минулого і сьогодення було проведено обласну краєзнавчу конференцію учнівської молоді «Герої сучасності – серед нас».

У зв’язку з карантинними обмеженнями цьогорічний захід проводився заочно.

До участі в конференції долучилося 85 юних краєзнавців закладів освіти області, які проводять системну пошукову роботу щодо вивчення героїчного поступу наших земляків, героїв сучасності у військовому протистоянні на Сході країни, про героїв АТО, ООС, які віддали своє життя за свободу й незалежність України.

Також учасники конференції презентували матеріали про своїх земляків -  людей різних професій: лікарів, волонтерів, журналістів, дії, вчинки, професійна діяльність яких є прикладом для наслідування.

На підставі висновків журі конкурсу були визначені переможці. Серед них - Дордя Вікторія, учениця 8 класу Боромлянського НВК Боромлянської с/р. У конкурсі була представлена робота-дослідження бойового шляху Шаповалова Івана Михайловича, який у жовтні 2014 року захищав Донецький аеропорт.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень