A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ БОРОМЛЯНСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

Запрошуємо до участі в конкурсі

Дата: 21.12.2020 15:14
Кількість переглядів: 335

Згідно з планом роботи Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації, Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю на 2020 рік з 23 грудня 2020 року до 10 січня 2021 року відбудеться обласний етап Всеукраїнської заочної виставки-конкурсу "Український сувенір".

Конкурс проводиться в номінаціях: різдвяний янгол, народна іграшка, художні вироби з рослинного матеріалу, кераміка, художні вироби з тканини, сувенір.

Для участі в конкурсі-виставці з 23.12.2020 до 10.01.2021  на електронну адресу decorocpo@ukr.net (тема листа "Український сувенір") необхідно надіслати матеріали (в електронному вигляді):

  • фотороботи, що містять якісні зображення конкурсних виробів (одне фото - один виріб) у форматі - jpg, ,jpeg; дозвіл зображення - 200-300 dpi; розмір файлу - не більше 5 Мб., ім'я файлу, що містить зображення, повинно включати інформацію про виконавця (наприклад - "Наталя_Васильченко_Лебедин.jpg");
  • заявку на участь, що подається у форматі *doc (без скорочень та абревіатур).

Від закладу освіти подається не більше п'яти робіт в авторському виконанні. Матеріали, що не відповідають вимогам, не розглядаються.

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень