A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ БОРОМЛЯНСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

Сучасне обладнання для Гребениківської філії

Дата: 30.11.2020 10:01
Кількість переглядів: 215

Сьогодні в Україні активно впроваджується реформа освіти в рамках концепції Нова українська школа.

Заклади освіти Боромлянської сільської ради впродовж останніх років отримують сучасне обладнання, техніку та мають широкі можливості для більш ефективного навчання підростаючого покоління.

Ще декілька років тому про високошвидкісне підключення до мережі Інтернет можна було тільки мріяти. Але світ розвивається дуже швидкими темпами і прогрес не стоїть на місці, на зміну старим технологіям приходять нові, більш кращі, сучасні та надійні.

У 2019 році в Гребениківській філії Боромлянського НВК Боромлянської с/р відбулося підключення до мережі Інтернет з використанням сучасних технологій на основі волоконно-оптичних ліній зв’язку. Але застарілі персональні комп’ютери не функціонували на повну потужність і не відповідали вимогам часу.

2020 рік запам'ятається учасникам освітнього процесу Гребениківського філії приємним сюрпризом: стару комп’ютерну техніку оновили на сучасні комп’ютери від відомого виробника (10 штук загальною  вартістю 189 750 грн.) та встановили мультимедійне обладнання – інтерактивну дошку Star Board із проєктором Viewsonic вартістю 40000 грн.

Відтепер учні та педагогічні працівники можуть насолоджуватися роботою в сучасному комп’ютерному класі з високошвидкісним зв’язком, проводити уроки з використанням сучасного мультимедійного обладнання та відкривати для себе нові можливості для більш ефективного та цікавого навчання у школі.

За матеріалами сайту Боромлянської сільської ради


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень